whatsapp
image description

AntalyaKolejleri.com.tr’den kolejlere ve velilere büyük imkan!

Blog

AntalyaKolejleri.com.tr’den kolejlere ve velilere büyük imkan!

AntalyaKolejleri.com.tr haber ve rehber portalı, veliler ile eğitim kurumlarını ortak noktada buluşturuyor. Her ay çok sayıda veliye rehber olup, çocukları için uygun kurumu bulmalarına yardımcı olan platform, kurumlarında kendilerini tanıtmalarına imkan sağlıyor.


Element Medya Ajans'ın bünyesinde hizmet veren AntalyaKolejleri.com.tr, Antalya'daki çok sayıda okul için rehberlik görevi yapıyor.


ORTAK PLATFORMDA BULUŞUYORLAR
Çocukları için eğitim kurumu arayan velileri, kendilerine uygun olan kolejlere yönlendiren AntalyaKolejleri.com.tr,  veliler ile eğitim kurumlarını ortak bir platformda buluşturuyor.  Velilerin Antalya'da bulunan kolejlerle iletişime geçmesini kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirilen platform, üye okullar için de kendilerini anlatabileceği, tanıtabileceği, haberlerini yayınlayabileceği bir dijital ortam sunuyor.


PANEL İLE İÇERİK OLUŞTURMA
Platform hem haber portalı hem de kolej rehberi olma özelliği taşırken, üyelerine özel oluşturduğu yönetim paneli ile içerik ekleme ve düzenleme imkanı sunuyor. Platforma üye olan kolejler bu yönetim panelini kullanarak kurumları hakkında her türlü içeriği paylaşabiliyor.


KÖŞE YAZILARI VE HABERLER...
Kolej yetkilileri ve veliler için her detayın özenle oluşturulduğu AntalyaKolejleri.com.tr platformu, eğitim dünyasındaki tüm gelişmeleri haber portalında paylaşma imkanı sunarken, üyelerine özel kurum etkinlikleri haberlerine ve eğitimcilerin hazırladığı köşe yazılarına da yer veriyor.

 

AntalyaKolejleri.com.tr hakkında merak ettiğiniz her şey bu linkte!

YORUM EKLE